onsdag 5 januari 2022

En kombo att starta igång året med!

Nytt år och ny start!

Är du som jag som vill så mycket, har många tankar, funderingar och som behöver lite hjälp att komma igång? lite mer självförtroende och mål att sikta mot? kanske räcker det att få igång tankarna och att få drömma om dina  mål och vad du vill....

Då är dessa stenarna kanske en liten hjälp på traven. En härlig kombo med halvädelstenarna jaspis; landskapsjaspis, zebra jsaspis och en brun jaspis. 
De har inte bara härliga toner av brunt och beigt som är jordnära färger. De har även fina egenskaper som tillsammans ger dig en fin kombo att bära. 

Jag tänker att denna kombo ska boosta mig mer, ge mig ett lugn och styra mig framåt mot mina mål och drömmar...Stenarna är från samma familj Jaspis och deras gemensamma nämnare är bla att de är en vårdande och beskyddande sten. De ger ett lugn och tar väck negativa energier. Den bruna stenen jaspis förstärks med zebra jaspis som hjälper dig när du behöver gå utanför din comfort zone och behöver lite självförtroende i din personliga utveckling. Zebra jaspis ger balans och påminner dig om att du klarar av mer än vad du tror...

För att bla stärka drömmar fick stenen landskapsjaspis delta i denna kombon. Den hjälper dig att förverkliga dina drömmar och mål. Det är en sten för förståelse, trygghet och glädje.


Dessa fina egenskaper från familjen jaspis stärks genom symbolerna Livets träd och en kompass samt budskapstexten Wish it Dream it Do it.Varför väljer jag dessa symboler och denna budskapstext till dessa stenarna?

Jo, texten "Wish it dream it Do it" påminner dig om dina drömmar och mål precis som stenen landskapsjaspis. Budskapstexten stärker egenskaperna i stenen för att dina drömmar och mål ska bli tydliga eller för att du inte ska glömma av de.

Symbolen "Kompassen" tar dig dit du vill och passar stenen jaspis som är en sten för mod, beslutsamhet och fokusering.

Symbolen "Livets träd" som är en symbol för livet och hur allt hänger ihop. Livets träd står bla för evighet, vishet, lycka, själen, kärlek, livet, styrka och jorden och får harmonisera med ett inre lugn och balans i stenen zebra jaspis. Som även hjälper dig att gå utan för din comfort zone.


Tillsammans blir det en härlig kombo att bära med dig inför en ny start och att boosta DIG själv!


I nästa inlägg kan du läsa mer om dessa stenar


Vill du se fler halvädelstenar, kika i på:  www.ujdesignsmycken.se

❤ UlrikaInga kommentarer:

Skicka en kommentar