tisdag 26 juli 2022

När du behöver extra pepp!

Behöver du stärka din självkänsla och ditt självförtroende? 

Det är så viktigt att vi tror på oss själva och att vi uppskattar och är snälla mot oss själva. Men det är lätt att glömma av och ibland kan vi ha perioder där självförtroendet och självkänslan dalar och vi hamna i negativa tankar....

För att hjälpa dig att stärka dig själv och våga tro på dig själv har jag skapat en kollektion med stenar som har just dessa egenskaper för självförtroende och självkänslan. 

En kollektion med stenar lapiz lazuli, sodalit, mossagat, afrikansk turkos, tigeröga och ocean jaspis som sitter i armband tillsammans med budskapsberlockerna "jag är värdefull" eller "I am enough". Texter som påminner och peppar dig, tillsammans med de fina egenskaperna från stenarna. 

En påminnelse att bära med dig runt armen för att stärka och peppa dig själv!
Armbandet "Inre styrka" med stenen tigerögaArmbandet "Selfpower" med stenarna lapiz lazuli och sodalitArmbandet "Självtillit" med stenarna mossagat och afrikansk turkos


Armbandet "Självförtroende boost" med stenarna tigeröga, citrin, mossagat och lapis lazuliArmbandet "Positivitet" med stenen ocean jaspisHitta din eller dina favoriter i denna kollektion via nedan länk:

www.ujdesignsmycken.se


❤ Ulrika
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar