tisdag 27 april 2021


Doftarmband

Nu kan du bära med dig din favorit doft i ett armband. Hur häftigt är inte det?

Doftarmband
Armbandet är gjort med naturliga obehandlade lavapärlor. Då de inte är vaxade utan helt naturliga är de inte svarta utan har en mer askgrå nyans.

Den naturliga och porösa ytan av lavan drar åt sig din parfym eller doftolja och detta gör att doften håller i sig under dagen.


Hur gör du för att få armbandet att dofta? 

Doftarmband


Du väljer din favorit parfym eller doftolja.

Lägg lite parfym/olja på tummen, pekfingret och långfingret och gnid försiktigt mot lavastenarna.

Beroende på hur stark doften är på parfymen varar doften i många timmar eller till och med dagar. 

Pärlorna får lite mörkare färg när du tar på parfym och då varje pärla ser olika ut, olika porösa och rundhet, ger de pärlorna sin unika look. De kan till och med få olika mörka nyanser, vilket gör armbandet mer unikt.


Vad symboliserar Lavastenarna?

Lava representerar elementen eld och jord. Elden förknippas med energi, självsäkerhet och passion, medans jord står för mer praktiska kvaliteter, återhållsamhet och materialism.

Lavastenens egenskap ger oss vår kraft tillbaka, hjälper dig hitta lösningar på dina problem, förstå dina prövningar och komma ur det som en starkare person.


Du väljer vilken berlock du vill ha i ditt doftarmband. Välj en berlock med en text eller med en symbol, eller varför inte matcha med flera armband med både en symbol och budskapstext. Här nedan ser du några förslag:


BudskapsarmbandBudskapsarmband
Du hittar armbandet här: www.ujdesignsmycken.se❤ UlrikaInga kommentarer:

Skicka en kommentar