söndag 20 januari 2019

Nyheter 2019

Det var ett tag sedan jag var här inne och tänkte att det är kanske dags för en liten uppdatering. Hösten/vintern gick i ett rasande tempo! 
I november stod jag på Wapnös julmarknad och hela november/december gick åt till att skicka alla era julklappsbeställningar.

Under hösten påbörjade jag även att designa och tillverkning lite nya smycken som kommer dyka upp här under 2019. Av olika anledningar har jag inte hunnit färdigställa allt men är på god väg och tänkte börja med att visa er lite av nyheterna.

Först ut är smycken i rostfritt stål och med en glittrig shamballapärla. Jag bara älskar denna underbara pärla och därför blev det ett måste att få med denna pärla på ett smycke. Det blev armband och halsband i samma design, enkelt och stilrent, men denna pärlan ger smycket det där lilla extra.... så det behövs inte så mycket mer....

En självklarhet var att använda denna vita shamballpärlan, den är neutral och passar till allt. Den är också mångas favorit. Kedja i både halsbandet och armbandet har en liten förlängningskedja så att de går att reglera.

Halsbandet är ca 48-50 cm.
Armbandet har även ett litet hjärta längst ut på förlängningskedjan, en extra liten detalj.
I webbshoppen kan du välja mellan storlekarna S, M och L:

S  = 17-19 cm
M = 18-20 cm
L = 19-21 cm

De olika storlekarna ger dig möjligheten till att få en bättre passform. Det är ju så olika hur tajt eller löst vi vill ha det runt handleden, så här kan du reglera till önskad storlek.Shamballapärlan finns i flera olika färger och mina två favoriter (utöver den vita då..) är den rosa och turkosa pärlan...Pärlan ger en sådan fin lyster och framför allt den turkosa och rosa färgen blir så fin till sommaren!
Du hittar dessa finingar här: ❤ Ulrika

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar