torsdag 26 mars 2015

Nyheter!

Nu är min webshop uppdaterad med lite vår nyheter! - Armband i lite härliga vårfärger. Först ut är dessa armband med en glittrig shamballapärla. De finns i färgvarianterna:
 svart och vitt
svart, vitt och cerise
svart, vitt och turkost
De består av två stycken armband varav det ena är små pärlor i howlite och det andra med lite större pärlor i jade. I mitten sitter det en glittrande shamballa pärla och några svarta fasetterande pärlor. Som en extra detalj har de även en varsin pärla i rostfritt stål. (Märkestagen hänger även den i ringar av rostfritt stål)

Först ut är armbandet i cerise. 
Jag som älskar att kombinera massor av armband har här en liten kombo med ett svart armband med pärlor och en berlock i äkta silver. Det kommer inom kort till webshopen, även armbandet med ett kors (också det i äkta silver)Du hittar armbandet i cerise hos ujdesignsmycken


Här kommer armbandet i turkostDu hittar armbandet i turkost hos ujdesignsmycken


En variant helt i svart och vitt, är alltid snyggt!
I denna variant är inte de små pärlorna i howlite utan det är små sead beads. Det andra armbandet med lite större pärlor fick även lite fler pärlor i rostfritt stål.Du hittar armbandet i svart och vitt hos ujdesignsmycken


Till sist kommer här även en variant i grönt, den finns inte upplagt i webshopen. Men önskar man armbandet i grönt så går det bra att maila!Ha en härlig dag!
 U 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar